Våre tilbud

Finn det tilbudet som passer deg best

coding, programming, css-1853305.jpg

Nettside

Vil du at din bedrift skal ha en nettside som appellerer til kundene? Hos HomeBase tar vi hånd om å utvikle en nettside som ikke bare er enkel å navigere, men som også vekker interesse hos alle deres kommende kunder og inspirerer dem til å velge dere for sine behov.

notebook, typing, coffee-1850613.jpg

Timeplan

Mange bedrifter som har ansatte, står ofte overfor behovet for å implementere et effektivt system for å administrere arbeidstid og møteplikter. Vi er her for å bistå, med vårt førsteklasses system designet for å gi fullstendig kontroll over daglige arbeidsrutiner.

shaking hands, company, office-5217122.jpg

Nettside + Timeplan

Noen bedrifter står overfor behovet for å administrere både ansattes timeplaner og å ha en engasjerende nettside for å tiltrekke seg kunder. Derfor tilbyr vi en løsning som imøtekommer begge disse kravene. Hos oss får du begge deler enkelt og effektivt samlet på ett sted.

Generell veiledning

Mange bedrifter står overfor utfordringer når det gjelder å komme i gang, og det kan være en overveldende oppgave å forstå hva som trengs før man starter. Vi forstår viktigheten av å gi adekvat veiledning i denne fasen, og derfor tilbyr vi en tjeneste hos HomeBase som kan hjelpe deg med å navigere gjennom oppstartsprosessen på en strukturert og effektiv måte.

 

Vårt erfarne team er klare til å tilby skreddersydd veiledning for å hjelpe bedrifter med å etablere seg og lykkes. Vi tilbyr en unik mulighet for å planlegge en veiledningstime, der du kan dele dine spesifikke utfordringer, mål og ambisjoner. Gjennom denne veiledningssesjonen vil våre eksperter gi deg innsikt i beste praksis, identifisere nøkkelområder som krever oppmerksomhet, og veilede deg gjennom trinnene som bør tas for å bygge en solid plattform for din bedrift.

 

Silver

I HomeBase tilbyr vi en Silver-pakke som gir deg en solid start for ditt firma.

Silver-pakken inkluderer:

  1. Nettside: Vi designer og utvikler en profesjonell nettside som passer dine behov.

  2. Generell veiledning: Få ekspertråd og veiledning for å styrke din forretningsstrategi og vekst.

  3. 10 portrettbilder: Skap et imøtekommende inntrykk med 10 profesjonelle portrettbilder.

Med vår Silver-pakke får du ikke bare et skreddersydd nettsted, men også verdifull veiledning og visuelt innhold for å styrke din bedriftsidentitet.

Gold

I HomeBase presenterer vi stolt vår Gold-pakke, skreddersydd for å gi ditt firma en solid start.

Gold-pakken inkluderer:

  1. Nettside: Vi utvikler en avansert og engasjerende nettside som reflekterer din unike bedriftsidentitet.

  2. Timeplanlegger: Effektivt administrer ansattes timeplaner for en smidig drift.

  3. Generell veiledning: Få skreddersydd rådgivning for å styrke din forretningsstrategi og suksess.

  4. 20 portrett- og andre bilder: Skap en visuelt imponerende profil med profesjonelle bilder.

  5. Email: Få en jobbmail som faller under ditt domene. 

Med vår Gold-pakke får du ikke bare en imponerende nettside, men også verktøyene og støtten du trenger for å skape en markant tilstedeværelse og suksess for din bedrift.