Om oss

En bedrift med en lidenskap for teknologi og innovasjon

Andre Gregussen - Daglig leder
Daniel Farahani - Daglig leder

Hvem er vi

HomeBase er et innovativt selskap ble etablert i 2023 av Daniel Farahani og Andre Gregussen, to talentfulle individer med solid bakgrunn innen IT-studier ved OsloMet universitetet. Vår omfattende kunnskap innen informatikk og entreprenørskap gjorde oss til de ideelle grunnleggerne av HomeBase, en bedrift som har forpliktet seg til å være en ledende aktør innen webdesign og oppstartsstøtte.

I kjernen av HomeBase sin virksomhet ligger en lidenskap for å hjelpe andre bedrifter med å bygge sterke digitale tilstedeværelser.

En sentral del av HomeBase sitt oppdrag er også å støtte nye gründere i oppstartsprosessen. Med grundig veiledning og ekspertise innen etablering av virksomheter, bidrar vi til å forme drømmer og visjoner til levedyktige bedrifter.

building, architecture, office-4884852.jpg

Vår visjon

HomeBase ble konseptualisert med visjonen om å være en omfattende plattform som imøtekommer alle behovene en bedrift kan ha. Vi har dedikert våre innsatser for å realisere denne ideen og jobber konstant med innovasjoner for å hjelpe alle typer bedrifter med å etablere et effektivt system som forenkler deres daglige operasjoner. Vår misjon er å være en pålitelig støttespiller for bedrifter, og vi fortsetter å utforske nye måter å forbedre og tilpasse våre løsninger slik at de møter de stadig skiftende behovene i næringslivet. Hos HomeBase er vi forpliktet til å være en drivkraft for suksess for bedrifter ved å tilby innovative og brukervennlige løsninger.