Silver

En enkel løsing for mindre bedrifter

man, write, plan-593333.jpg

Hva kan du forvente?

Vår Silver-pakke er skreddersydd for deg som enten står på terskelen til å starte en ny enkel bedrift eller ønsker å optimalisere driften av din allerede etablerte mindre virksomhet. Dette omfattende tilbudet er konstruert for å være din pålitelige guide, og hjelper deg med å etablere de mest essensielle elementene i din bedrift. Det er den ideelle pakken å velge dersom du søker en enkel og effektiv start for din virksomhet.

Silver-Pakken

Under finner du alle komponentene du får med når du bestiller Silver-pakken

home office, computer, desk-1867761.jpg

Nettside

En nettside for din bedrift som er appellerende for kunder og enkel å redigere.

10 bilder

Her får du med 10 bilder, der du selv kan velge om du ønsker portrett eller andre firmabilder rettet til bedriftens ønsker.

stuart bailey, photographer, camera-8106891.jpg

Generell veiledning

Bedriften får en generell veiledning på hvordan håndtere systemer i bedriften, sammen med en veiledning på hvordan håndtere de forskjellige programmene 

Ofte stilte spørsmål

Ja, Silver-pakken har et års bindingstid, der du blir fakturert for hele året. 

Det er fult mulig å bestille Silver-pakken og legge til flere komponenter, der dette kommer til å bli fakturert for ekstra.

Vi anbefaler alltid våre kunder å betale for hele året, der dette gjør det enklere for bedriften, men om ønske skulle være der til å bli fakturert hver måned ser vi ikke på dette som et problem.